Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Szállítási feltételek

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket az MPL futárszolgálattal juttatjuk el Önökhöz. A kiszállítás határideje a rendelés feladásától számított 2-14 munkanap.

Az MPL futárszolgálat alkalmazottai munkanapokon, reggel 8 és délután 17 óra között kézbesítenek.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem tudjuk előre pontosan megmondani, hogy az adott területen mikor terítenek a futárok. Általában igaz az, hogy a felvételt követő következő munkanapon, munkaidőben kézbesítenek, ám határozott időpontra történő szállítást sajnos nem tudunk garantálni. Amennyiben sem Ön, sem valamely családtagja nem tartózkodik otthon, akkor olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot (pl. a munkahelyét). A megjegyzésben feltüntethet egyéb tudnivalókat is a szállítási címmel kapcsolatban (pl. a kézbesítési időtartamában hol található Ön meg), illetve feltétlenül adja meg mobiltelefonját a futár számára. Sikertelen kézbesítés esetén előfordulhat, hogy a megrendelést nem a következő munkanapon, hanem a futárral egy előre leegyeztetett időpontban fogja megkapni. Az MPL Vevőszolgálat szintén munkaidőben, 9 és 18 óra között rendelkezésükre áll a csomagok szállításával kapcsolatban. Weboldal: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/webform/informacio

Magyarországon érvényes szállítási díjaink

30.000 Ft alatt 1990 Ft

30.000 Ft -tól 0 Ft  (INGYENES)

 

Amennyiben valamely megrendelt tételt nem áll módunkban kiszállítani, a szállítási költség a leadott megrendelés összegéhez igazodik, ez esetben azonban előzetesen telefonon értesítjük ügyfeleinket, hogy fenntartják-e megrendelésüket ez esetben is!

Keresés